Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чи варто купувати новий Nissan Leaf

В 2018 році на європейський ринок виходить нове покоління одного з найзнаковіших електромобілів сучасності на ім҆я Nissan Leaf. З моменту дебюту японського хетчбека минуло вже сім років і за цей час виробник встиг відвантажити своїм клієнтам 300 тисяч електромобілів. Новачок, який вже отримав ряд позитивних відгуків від автомобільних експертів з усього світу, вражає своїми технічними характеристиками і випереджає головних конкурентів у співвідношені ціна/якість.

Зовнішній вигляд нового Nissan Leaf багато в чому нагадує попередню генерацію моделі, але якщо уважно придивитися можна помітити, що хетчбек став більш гострим та динамічним. Сучасний стиль бренду Nissan впізнаваний та дуже личить сучасному електромобілю. На європейському ринку головним гравцем в сегменті компактних електромобілів залишається німецький хетчбек Volkswagen e-Golf, тому японці вирішили розробити гідний автомобіль, якій ні в чому не поступатиметься конкурентам.

В новому поколінні Nissan Leaf отримав ефективну силову установку потужністю 150 к.с. та 320 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год триває 9 секунд, цього повинно вистачити для міського трафіку. За офіційною інформацією, однієї зарядки батареї вистачає для того щоб проїхати біля 300 км. Від звичайної розетки акумуляторні батареї заряджаються на 80% всього за 40 хвилин. Система галм обладнана функцією рекуперації гальмівної енергії, тому знадобиться трохи часу щоб звикнути до жорсткої віддачі при натисненні. Крім цього на хетчбек встановлено паркпілот ProPILOT, який допомогає припаркувати автомобіль в міських умовах. Також, на борту Leaf є активний круіз-контроль, який автоматично підтримує відстань до автомобіля, який рухається попереду. Аналогічні системи ми вже бачили на преміум моделях від компанії Mercedes-benz.

Інтерьєр нового Leaf вразив якісним оздобленням. Непогана ергономіка та класичний дизайн панелі приладів незаважають сконцетруватися на водінні і не відволікають від дороги. На нашу думку саме через сбалансований інтерьєр, на новий Nissan Leaf очікує успіх.

Але не що не вражає так сильно як досить приваблива ціна! За попередньою інформацією, базова модифікація Nissan Leaf оцінюється у 30 тисяч євро…

 

01.01.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чи варто купувати новий Nissan Leaf

Політика конфіденційності